Εταιρικό Προφίλ

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας…

Corfu airport car hire

Corfu Car Rental – Γραφείο Ενοικίασης Αυτοκινήτων


 Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου για μεταφορές διαφέρουν συνεχώς. Ο σύγχρονος άνθρωπος θέλει τη μεταφορά του να γίνει με τον πιο άμεσο, οικονομικό και ασφαλή τρόπο, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες του.

Η πρόκληση της Go Car είναι η πλήρης κάλυψη αυτών των αναγκών, με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, από οποιοδήποτε σημείο της Κέρκυρας.
Η τεχνογνωσία του προσωπικού μας, η δέσμευσή μας στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, ο επιτυχημένος συνδυασμός υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρουμε και οι πολύ ανταγωνιστικές μας τιμές, καθώς και η επιτυχημένη ανάπτυξη, είναι τα διαπιστευτήρια για τη συνεχή ανοδική πορεία μας.

Προτεραιότητα μας… η ασφάλεια σας!


Όλα τα οχήματά μας είναι απόλυτα ασφαλή και εκτελούμε εβδομαδιαίες επιθεωρήσεις για να εξασφαλίσουμε ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι. Είτε χρειάζεστε ένα όχημα για το επαγγελματικό σας ταξίδι είτε για τις διακοπές σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε! Απολαύστε τις διακοπές σας με την οικογένεια ή τους φίλους σας χωρίς να σκεφτείτε το κόστος!

Επικοινωνήστε μαζί μας για ακόμα καλύτερες τιμές!


Οι εκπρόσωποι μας είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν τις καλύτερες τιμές στην αγορά εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για ακόμα καλύτερες τιμές όλο το χρόνο.

Corfu airport car hire

Καλέστε μας


Έχουμε εμπειρία και αξιοπιστία, μεγάλο στόλο οχημάτων, ειδικές τιμές όλο το χρόνο, ολοκληρωμένη ασφάλιση, έμπειρο προσωπικό, άριστες και φιλικές υπηρεσίες, οχήματα παράδοσης και παραλαβής στο αεροδρόμιο, το λιμάνι ή το ξενοδοχείο σας στην Κέρκυρα.

Εταιρικό Προφίλ