Παρακαλώ περιμένετε...

Corfu airport car hire

Go Car – Εγγύηση Χαμηλής Τιμής

Οι ανάγκες και οι απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου για μεταφορές διαφέρουν συνεχώς. Ο σύγχρονος άνθρωπος θέλει τη μεταφορά του να γίνει με τον πιο άμεσο, οικονομικό και ασφαλή τρόπο, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες του. Η πρόκληση της Go Car είναι η πλήρης κάλυψη αυτών των αναγκών, με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, από οποιοδήποτε σημείο της Κέρκυρας.

Νέα & ασφαλή οχήματα

Το γραφείο μας παρέχει υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κέρκυρα. Ενοικίαση αυτοκινήτων με τους καλύτερους όρους και τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Κάνετε online κράτηση

Μέσω της νέας μας ιστοσελίδας μπορείτε να κλείσετε οποιοδήποτε αυτοκίνητο θέλετε για ενοικίαση από το στόλο μας, άμεσα, οικονομικά και αποτελεσματικά.

Ασφάλεια & Εμπιστοσύνη

Όλα τα αυτοκίνητά μας είναι απόλυτα ασφαλή και εκτελούμε εβδομαδιαίες επιθεωρήσεις για να εξασφαλίσουμε ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι για εσάς, την οικογένειά σας ή τους φίλους σας.

Υποστήριξη 24/7

Το γραφείο μας είναι ανοιχτό όλο το χρόνο για οτιδήποτε χρειάζεστε, ακόμα και για ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με τη μίσθωση του οχήματός σας.

Corfu airport car hire

Εταιρικό Προφίλ

Η τεχνογνωσία του προσωπικού μας, η δέσμευσή μας στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, ο επιτυχημένος συνδυασμός υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρουμε και οι πολύ ανταγωνιστικές τιμές μας, καθώς και η συνεχής ανάπτυξη μας, αποτελούν τα διαπιστευτήρια για τη συνεχή ανοδική πορεία μας. Σε αντάλλαγμα στην εμπιστοσύνη σας στην εταιρεία μας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά και να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα προσπαθήσουμε να είμαστε διαρκώς ένα βήμα μπροστά από τις ανάγκες σας.

Με εκτίμηση,
Go Car

Ενδεικτικά Οχήματα

Peugeot 108

Από €8.00

Corfu airport car hire

Fiat Panda

Από €10.00

Citroen C1 – Auto

Από €8.00

Fiat Typo

Από €12.00

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Έχετε πολλούς καλούς λόγους να μας επιλέξετε για τις υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων. Μερικοί από αυτούς είναι:

  • Εμπειρία και Αξιοπιστία
  • Μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων
  • Άριστες και φιλικές υπηρεσίες
  • Προσιτές τιμές
  • Μοναδικά προνόμια
  • Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλειά σας
  • Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη
  • Έμπειρο προσωπικό
  • Παραλαβή και παράδοση στην τοποθεσία σας.
Αρχική